Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2010 18:41 - 5 любими пози на жените
Автор: foxyy Категория: Тя и той   
Прочетен: 2474 Коментари: 0 Гласове:
0



imageОткакто хората са открили, че сексът не е само за размножаване, нещата се променили. Неща като „поза”, „техника” и „любовна игра” започнали да придобиват смисъл. Животът се усложнил.

Ако се опитаме да направим списък на всички пози за секс, сигурно ще трябва доста да попишем. Сред цялото разнообразие обаче има няколко основни (с възможните им вариации), на които жените се кефят повече, отколкото на останалите.

Кучешката

Това, че жените й се кефят, отдавна не е новина. Митът, че не ни харесвала тази поза, идваше от третокласните порнофилми, където тя наистина е представена не толкова еротично, колкото в стил „блъскай, пък каквото стане”. Когато обаче става дума за страстен партньор в леглото, нямаме нищо против (меко казано!) той да застане зад нас и да ни накара да се почувстваме толкова перверзно, колкото изобщо е възможно.

image


Лъжички

Това е може би най-добрата поза, когато става дума за съчетаване на удобство и удоволствие. Няма акробатика, няма извиване под странни ъгли. Дори да сме изморени, имате шанс за малко екшън, ако изберете тази поза. Най-хубавото в нея е, че женското тяло е напълно достъпно за ръцете ти – можеш да галиш гърдите и да масажираш клитора, а това са неща, от които колкото повече, толкова повече.


imageЕздачката


Когато жената е отгоре, тя командва парада. И ние понякога искаме малко власт, въпреки че често нямаме против и да сме изцяло в мъжките ръце. Когато жената е отгоре, тя определя скоростта и дълбочината на проникването и сама си доставя удоволствие така, както й харесва. Отново имаш достъп до гърдите и до клитора, което също е бонус за нас. Ако сме по-смели, можем и сами да стимулираме горещото си място, което пък ти дава прекрасна гледка.

image


Стига, бе! Да, тя е скучната, първоначална, най-позната и употребявана поза в секса. Това обаче не пречи да бъде желана от жените. Първо, възможностите за вариации са огромни; второ, контактът между партньорите е най-интимен в тази поза; трето, тя дава на жената усещане, обратно на предишната – че мъжът държи нещата в свои ръце, – а няма жена, която да не обича това усещане повече или по-малко.

imageНа бюрото


Или кухненския шкаф, или дори пералнята – всяко място, което е на височината на слабините ти. Този вид пози позволяват дълбоко проникване и вероятност да уцелиш G-точката. Да не говорим за възбужащото усещане от това, че го правим на необичайно място (особено ако бюрото е в офиса на някой от двамата).

 

Ако искаш да добавиш допълнително възбуда за нея в тези пози, виж как да увеличиш женското удоволствие!



Тагове:   пози,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: foxyy
Категория: Бизнес
Прочетен: 163928
Постинги: 72
Коментари: 34
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930